There are no breaking news at the moment

Hos taoistene i Kina høres gjerne slagordet «bevar liv», som først og fremst betyr at du alltid må ta vare på deg selv. I dagens samfunn snakkes det mye om sosialt ansvar, og vi blir hele tiden bedt om å gi til gode formål, støtte opp om en bærekraftig utvikling, og ta tak i de vanene vi måtte ha som er en trussel mot miljøet, samfunnet, eller undertrykte grupper. Men skal vi ikke også ta oss tid til å nyte livet litt, slappe av, og rett og slett like litt?

Norsk bistand – en stor hjelp til mange der ute

Norsk bistand er en stor post på statsbudsjettet i landet vårt, det utgjør faktisk det dobbelte av jordbrukssubsidiene som skal sikre at jorda i Norge blir holdt i hevd og at bøndene som lager maten vår selv har noe å leve av. Med det gir vi en stor andel av inntekten vår til andre land, faktisk så mye at det er en slags verdensrekord. Da må vi også kunne unne oss litt hygge i ny og ne.

Tid for å slappe av

Det er viktig å kunne bruke fritiden sin som man selv vil, og mange liker aller helst å spille. På nettsteder som Spin Palace mobil finner man en sikker og trygg spillopplevelse døgnet rundt, og man kan spille på mobilen eller nettbrettet. Det betyr at livet endelig er en lek igjen, men full tilgang til hundrevis av de beste automatene. Kanskje ender du også opp med en knall gevinst samtidig som du koser deg.

I dagens samfunn er det mange som sliter med presset fra omgivelsene, og krav om at vi skal gi både av våre tanker og våre penger til ulike formål. Husk i denne hverdagen å verne om deg selv og fortsette å drømme om et bedre liv for deg selv og dine kjære.