There are no breaking news at the moment

Å drive med bistand er attraktivt og gjør godt for sjelen. Man føler virkelig at man tar i et tak for andre mennesker som trenger hjelp. Samtidig kan man også komme i kontakt med mange andre likesinnede mennesker, ofte hyggelige og vennlige folk som man kan ha stort utbytte av å bli kjent med. Men hvordan kommer man egentlig i kontakt med slike miljø?

Bistand går digitalt

Også bistandens verden er i dag på nett, og de aller fleste som jobber med misjon, frivillighet, eller andre former for organisert hjelp og bistand holder kontakten med andre gjennom forum og grupper på nettet. Slike forum og grupper er også en lavterskel metode for å komme inn i et miljø og bli bedre kjent med konvensjoner, normer og omgangsformer.

Det er lett å bli kjent med andre når du snakker med dem i en trygg atmosfære på nettet, og du kan også gi informasjon om deg selv i det tempoet du selv ønsker. Dermed kan du se an miljøet og bruke tid på å velge hvor mye av din tid og energi du vil gi til et nettsted eller en gruppe. Mange av de mest spennende og innsiktsrike diskusjonene om bistandens mål og virkemidler finner du nå på nettet, og ikke minst møter du solide mennesker med mye kunnskap og hjertevarme.

Det går til og med an å få med deg de nye vennene på noen morsomme spill, som for eksempel på gaming club mobil der du kan spille for så mye eller lite som du vil. Husk at selv om du ønsker å gi av deg selv, er ikke det noen hindring for at du også kan ha det morsomt og få inn noen ekstra kroner fra gevinster. Først og fremst kan det være veldig sosialt å få med seg nye venner på litt spill og moro.